boernetoej med tryk dreng med i love mom tryk

BØRNETØJ MED TRYK

Her finder du vores udvalg af børnetøj med tryk. I det første år af barnets liv vokser det meget hurtigt. Det er ikke unormalt, at børn bruger en forskellig størrelse tøj for hver måned der går. Derfor er behovet for nyt tøj kæmpestort. I denne periode er det derfor oplagt at have tøj til forskellige anledninger.

Hos Cooltryk har vi valgt at fokusere på salg af tøj med humoristiske budskaber og udtryk. Det gør vi, da vi mener de fleste forældre, men også lidt ældre børn, synes det er sjovt at have tøj med et personligt udtryk, der kan give de fleste et smil på læben.   

Vi kan tilbyde tekstilprodukter som bodystockings til babyer, baby t-shirts, børne t-shirts, hagesmække samt joggingbukser. Vi har både tøj til piger og drenge, der kan købes med en masse sjove og søde tryk på. Så hvis du er på jagt efter en gave til et barn, kan du helt sikkert finde noget for enhver smag.

KATEGORIER MED BØRNETØJ

Bodystockings

Her finder du vores udvalg af bodystockings med tryk. De findes i både hvid, sort, lyserød og blå farve. 

Økologiske bodystockings

Her finder du vores udvalg af bodystockings med tryk. De økologiske kommer fra den bæredygtige og socialt ansvarlige producent Neutral. De findes i både hvid, lyserød og blå farve.

Baby t-shirts

Her finder du vores udvalg af baby t-shirts med tryk. De findes i både hvid, sort, lyserød og blå farve.

Børne t-shirts

Her finder du vores udvalg af børne t-shirts med tryk til børn i alderen 4 – 14 år. De findes i både hvid, sort, lyserød og blå farve.

Børne joggingbukser

Her finder du vores udvalg af børne joggingbukser med tryk. Vores joggingbukser kan personliggøres med din egen tekst i valgfri farve og skrifttype. De findes i både grå, sort, lyserød og blå farve.

Hagesmække

Her finder du vores udvalg af hagesmække med tryk. Vi har både runde og firkantede hagesmække som kan personliggøres med din egen tekst.

Alt vores børnetøj er fremstillet i øko-tex 100 certificeret bomuld.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, kan du finde hjælp i vores størrelsesguide.