orange banner
Handelsbetingelser Cookie og privatlivspolitik

Om Cooltryk

Cooltryk er en webshop, der forhandler og producerer klistermærker, samt tøj med sjove tekstiltryk til både babyer, børn, unge og voksne. Webshoppen har eksisteret siden 2012, og administreres af trykkeriet Marsk Marketing i Nibe, Nordjylland.

Vi laver personlige tryk på tøj

Alle produkter på webshoppen designes og produceres internt hos Marsk Marketing, hvor vi har eget tøjlager, samt design- og trykkerifaciliteter. Derfor kan vi hos Cooltryk personliggøre alle vores produkter efter dine ønsker til grafik, budskaber, skrifttyper og farver. Så du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en god idé eller et særligt ønske til et sjovt udtryk eller citat.

Tøj med fotografier

Hos Cooltryk tilbyder vi, at printe billeder på tøj, så hvis du har et fotografi af dine børn, kæledyr eller lignende som du ønsker at få printet på tøj, er dette også muligt. Du kan enten bestille tøj ved at uploade dit billede på vores design-selv produkter. Eller du kan skrive til os, hvis du har mere specifikke ønsker til størrelse, placering eller tøjtype.

Ansvarlige tøjproducenter

De fleste af vores tøjprodukter er bæredygtigt fremstillet hos øko-tex 100 certificerede tekstilfabrikker, så vi medvirker til at reducere mængden af skadelig kemi for både miljøet og vores kunder.