design selv banner cooltryk

DESIGN DIT EGET TØJ MED TRYK

Hos Cooltryk har du mulighed for at designe eller tilpasse dit eget unikke tryk på tøj. Det er blandt andet muligt at få en body eller t-shirt med et personligt billede eller en særlig tekst som tryk. 

Vores design-selv produkter er velegnet til dig, der gerne vil give en sjov og personlig gave. Eksempelvis en gave til nybagte forældre, eller til at overraske bedsteforældrene ved at give dit barn tøj på, hvor der står “Bedstefars pige” eller “Bedstemors dreng”. 

Design din egen bodystock

Vores baby bodystockings kan tilpasses med dit barns navn eller et billede efter frit valg. I stedet for barnets navn kan der også skrives en sjov tekst. 

Design din egen t-shirt

Vores t-shirts kan designes med dit eget navn eller personlige billede som kan trykkes i diverse former som firkantet, rund, sekskantet eller hjerteformet.

Design din egen trøje med tekst

Vores trøjer kan designes med dit eget navn eller en sjov tekst efter eget ønske. Vi kan tilbyde en almindelig crewneck trøje, samt hættetrøjer med og uden lynlås.

Tilbud
250.00 Kr. 200.00 Kr.
Vælg muligheder

Hagesmække med dit eget design

Vores hagesmække findes i farverne hvid, sort, blå og lyserød og kan købes i en rund eller stor firkantet udgave. De kan begge designes med 3 forskellige skrifttyper, 5 skriftfarver og en lang række kombinationer mellem familierelationer og kaldenavne til barnet.

DESIGN SELV
DESIGN SELV

Mundbind med din egen tekst

Vores mundbind kan pt kun fås i sort farve. Det kan designes med 3 skrifttyper, 3 skriftfarver og teksten kan placeres centralt eller i venstre og højre side.

NYHED