orange banner

Kontakt Cooltryk

Har du ris eller ros til vores webshop, eller oplever du noget der ikke fungerer, vil vi meget gerne høre fra dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde, hvad du søger eller har et særligt design, du gerne vil have trykket på tøj. Du kan enten benytte nedenstående kontaktformular eller kontakte os på følgende:

Vores adresse:

Cooltryk v/ Marsk Marketing ApS
Ll Algade 3
9240 Nibe
Tlf: +45 51 893 892
CVR: 41599731
Mail: info(snabel-a)cooltryk.dk

Telefonisk kontakt:
Mandag – Fredag: 09.00 – 14.00 på telefon 60185802

Kontakt os på mail:
Ved kontakt via mail eller kontaktformular, kan du forvente svar mellem 8-15 alle hverdage.

Chat med os på messenger

Ofte stillede spørgsmål

Måske du kan finde svar på dit spørgsmål her.

Skulle du være så uheldig, ikke at have modtaget en ordre bekræftelse efter din bestilling, beder vi dig kigge i din spam-mappe for at se om mailen er endt der.

Er det ikke tilfældet, må du meget gerne kontakte os. Så sender vi en ny ordrebekræftelse hurtigst muligt.

Vi tilbyder 2 former for levering af vores produkter:

Forsendelse til din adresse med GLS – 59 kr. Du modtager en SMS-besked, når pakken er afsendt og på vej til din adresse.

Forsendelse til GLS Pakkeshop – 45 kr. Vi vælger den pakkeshop der er placeret nærmest din adresse. Du modtager derefter en SMS-besked, om afhentningssted. 

Vi tilbyder 3 former for betaling:

Betaling med kreditkort – Visa, Dankort, Mastercard

Mobilbetaling med MobilePay

Kontant betaling ved afhentning på vores adresse

Leveringstid
Ved almindelige lagerprodukter der ikke skal specialfremstilles, leverer vi inden for 1-5 hverdage.

Ved bestilling af tøj med tryk, der ikke indgår i vores faste udvalg, er leveringstiden længere, da der går tid med design. Vores leveringstid vil derfor typisk være 3-7 dage hverdage.

Har du yderligere spørgsmål kontakt os venligst på: tryk@marskmarketing.dk

Personlige tøjprodukter
Vi har gjort det nemt at finde de produkter, der kan personliggøres på vores side med  design-selv tøj. Kan du ikke finde det produkt du ønsker, er du velkommen til at sende os en besked med dine ønsker.

Vores webshop bruger SSL-beskyttelsescertifikat. Det sikrer, at alle data og informationer mellem webshoppen og dig som kunde, er krypteret. Derved kan uvedkommende ikke misbruge eventuelle data om dig, i tilfælde af, at de skulle komme i besiddelse af dem.

Vores webshop er desuden beskyttet mod hackerangreb, hvilket forhindrer uvedkommende i at få adgang til administrationen af webshoppen.

 

Når du laver en bestilling hos os, modtager du en ordrebekræftelse, så du ved, vi har modtaget din ordre. Hvis vi har yderligere spørgsmål til din ordre, kontakter vi dig inden vi påbegynder produktionen. 

Når vi har designet og produceret din bestilling, sender vi den med GLS, hvor efter du modtager en besked om, at din bestilling nu er afsendt. Derudover vil du modtage en SMS med informationer om levering fra GLS.

Ja, når vi afsender din bestilling, lægger vi din faktura med.

Skriv til os
    Følg Cooltryk på Facebook og Instagram